fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Kako da odaberete pravi ventilator

Kada klima uređaj nije opcija u Vašem domu, dobro rješenje je ventilator. Jasno je da ventilator ne može rashladiti vazduh kao klima, ali svakako može biti od velike koristi u vrelim ljetnjim danima i napraviti bolju cirkulaciju vazduha u prostoriji.

Krčko i njegove prednosti

 

Kuvanje na laganoj temperaturi omogućava hrani da održi hranljive sastojke i prilikom kuvanja ne stvaraju se opasne hemikalije. Sporo kuvanje takođe lijepo čuva svježinu i ukus jela, a jelo neće da se prepeče ili da zagori. Ovo su neki od razloga zašto imati krčka u svojoj kuhinji:

Bokal za prečišćavanje vode

Voda sa česme može sadržati čestice, hemikalije, hlor, teške metale i druge štetne materije po ljudsko zdravlje. A koliko je „obična“ voda važna, govori podatak da je ne možete zamijeniti čajevima, kafom i drugim napicima.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.