fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Napitak koji krijepi

Da li volite kafu?

Čini li Vam se da je tempo života nekada i suviše brz?

Da li biste željeli da Vam kafa bude spremna u najkraćem mogućem roku, a da pritom ima i najbolji ukus?

E, pa na pravom ste mjestu. Оtkrijte automatski aparat za pravljenje kafe poznatog španskog brenda Solac.

 

Maksimalna efikasnost-kafa spremna za manje od 40 sekundi

Zaboravite na punjenje i pražnjenje šoljica za kafu, čekajući dugo da se aparat za kafu zagrije i nekoliko minuta da kafa izađe. Zahvaljujući Ultra-brzoj tehnologiji, inovativnom sistemu grijanja Solac automatskom aparatu za kafu potrebno je samo 40 sekundi da kafa bude u Vašoj šolji. Ovo je idealan aparat za kafu za užurban način života.

 

Direktno od zrna kafe

Aparat automatski samelje kafu prije nego što napravi traženu dozu, što rezultat čini mnogo intenzivnijim, kremastijim i aromatičnijim. Pomoću tradicionalnog ili električnog mlina za kafu morate je prvo samljeti zatim staviti u aparat, ali ... ne bi Vam trebalo samo 40 sekundi da pripremite kafu. Pored toga, postoji i stepen mljevenja kafe, nevjerovatna je razlika koju možete odmah primjetiti za razliku od kafe koja je već mljevena ili je u kapsulama. Autentična aroma, potpun užitak!

 

Funkcija samočišćenja

 Ne brinite o održavanju i čišćenju aparata, aparat Vas u svakom trenutku obavještava šta je potrebno da uradite, dovoljno će biti samo da ispraznite posudu za talog kafe ili za kapanje, i da dopunite vodu ili kafu u rezervoare. Ispiranje, uklanjanje kamenca i unutrašnje čišćenje su potpuno automatske funkcije i aparat ih obavlja nakon svakog korišćenja. Opustite se i uživajte!

 

Programiranje

Još jedna super funkcija ovog modela jeste da programirate svoju omiljenu kafu birajući idealnu količinu kafe za Vas. Vaša kafa Vas uvijek čeka!

 

Ekološki potvrđeno

Aparati za kafu sa kapsulama godišnje proizvode milione otpada, procenjuje se da se više milijardi kafa, napravljenih od aluminija i plastike, svake godine bacaju u smeće u Evropi. Kapsule od nerazgradivih materijala predstavljaju ekološki problem. Sa super-automatskim aparatom za kafu Solac bio nerazgradljivi otpad nije problem. Ekološki sigurno!

 

Ušteda

Kafa u zrnu je mnogo jeftinija od mljevene kafe ili kafe u kapsulama. Da, po pravilu, super-automatski aparati za kafu imaju veće troškove od klasičnih aparata za kafu, ali koliko košta kafa sa kapsulom? Kafa sa kapsulom ima prosečnu cijenu oko 0,30 centi, s druge strane, kafa od mljevenog zrna može se izdvojiti za manje od 0,06 centi. Dakle, ako izračunamo kafu koju tokom godine možemo popiti, štednja uz oba aparata za kafu za znači mnogo novca, ali super automatski aparat za kafu na kraju postaje profitabilniji.

Dakle, ako želite da kupite aparat za kafu ili razmišljate o nekoj drugoj investiciji,ipak uložite u Solac Automatski aparat za kafu. Uživajte u pravoj kafi i prelijepom dizajnu ovog aparata.

 

Više o aparatu:

https://www.temaso-svet.com/mali-kucni-aparati/aparati-za-pripremu-kafe/automatski-aparat-za-espreso-kafu-sa-mlinom

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.