fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Bokal za prečišćavanje vode

Voda sa česme može sadržati čestice, hemikalije, hlor, teške metale i druge štetne materije po ljudsko zdravlje. A koliko je „obična“ voda važna, govori podatak da je ne možete zamijeniti čajevima, kafom i drugim napicima.

Organizmu je neophodno minimalno 2 do 2,5 litra čiste vode dnevno da bi nadoknadio gubitke i kako ne bi došlo do hronične dehidracije. Voda se u organizmu troši na disanje, znojenje, fizičke aktivnosti i zato manjak vode moramo nadoknaditi. Nedostatak vode ili hronična dehidracija tokom dužeg vremenskog perioda može prouzrokovati teške zdravstvene probleme i poremećaje metabolizma. Ljudi često ovakve posljedice ne povezuju sa nedostatkom vode u organizmu i tome obično ne pridaju važnost.

Možda će Vas iznenaditi činjenica da je više od 40% flaširane vode upravo voda sa slavine, pored ove činjenice tu su i neki drugi rizici koji proizilaze od pijenja flaširane vode. Sama plastična boca je napravljena sa hemikalijom koja se zove bisfenol A ili BPA, sintetički hormonski disruptor, koji je povezan sa mnogim zdravstvenim problemima. Masovna proizvodnja i korišćenje plastičnih boca predstavlja ozbiljan problem današnjice.

Mnogo je prednosti koje dobijamo filtracijom vode, a ovo su samo neke zbog kojih ćemo se potruditi da pijemo čistu vodu, i to u dovoljnim količinama:

-poboljšan ukus vode

-poboljšana probava

-pozitivan uticaj na zdravlje zuba i kože

-poboljšana energija i funkcionalnost mozga

-poboljšana apsorpcija hranjljivih materija

-poboljšana hidracija organizma

Bokal za prečišćavanje vode JH01 kapaciteta 2.5 litra i jonskim filterom poboljšava kvalitet i ukus vode, smanjuje nivo hlora i kamenca, i uklanja štetne materije. Korišćenjem ovog aparata bićete sigurni da pijete čistu vodu i da je uvijek imate pri ruci.

   

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.