fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Kako izabrati pravi usisivač?

ZDRAVLJE NAM JE NA PRVOM MJESTU!

Zajednički imenitelj svih TEMASO modela usisivača је HEPA filter i velika ušteda energije.

HEPA filter је najefikasniji tip filtera vazduha koji је trenutno dostupаn. Ovi filteri imaju 99.97% stepen efikasnosti za uklanjanje i najmanjih čestica veličine 0.3 mikrona. Uklanjaju prašinu, grinje, perut, polen, buđ, neke bakterije i ostale alergene u zatvorenim prostorijama.

Moja prva poslovna iskustva sa Crnom Gorom obilježena su snažnim utiskom o lijepim, angažovanim i vrijednim ženama koje nose životnu priču na svojim plećima. Profesionalni odnos upotpunjen je ljubaznošću i gostoprimstvom ovog druželjubivog naroda. Svuda sam obasuta pažnjom, pozivana u domove ovih prijatnih i dragih ljudi. Dok se prisjećam svih tih putovanja i gostovanja, uvijek sam zatečena činjenicom koliko su ti stanovi i kuće lijepo uređeni i besprijekorno čisti. Vidi se da je svakoj domaćici stalo da joj prostor u kojem boravi i prima goste bude uvijek blistav i lijep.

Zato firma Temaso ima poseban motiv i vodi računa o svim potrebama crnogorskih žena, domaćica, majki... Naravno, muška pomoć je uvijek dragocjena i često neophodna.

Kakav bi usisivač bio odgovarajući?

Različita domaćinstva, različiti i usisivači.

Temaso vam nudi usisivače koji su pogodni za usisavanje „duboke“ prašine iz mebla, tepiha i dušeka. Usisivač na vodu MOD-30 ima opciju suvog i mokrog usisavanja. Podesan je za one koji su alergični na prašinu, obzirom da ne dolaze u dodir sa prašinom ni prilikom usisavanja, a ni prilikom čišćenja usisivača od prašine.

Usisvač na vodu sa opcijom pranja Vira MOD-22 je efikasan, jak i ekološki pouzdan, ima opcije mokrog i suvog usisavanja svih vrsta podova, usisavanja vode, čišćenja pločica, prozora i PVC-a. Dobar je za poslovne prostore jer omogućava temeljno, dubinsko, brzo i lako čišćenje svih površina. Kupovinom ovog uređaja dobijate najboljeg drugara za održavanje cijele kuće.

Neka domaćinstva imaju velike površine parketa, laminata i pločica, Usisivač Ciklon MOD-25 je idealno rješenje da nakon dugog usisavanja lako očistite usisivač, jednim pritiskom na dugme ispraznite kontejner za prašinu u kantu za otpatke.

MOD-12 i MOD-27 usisivači kompaktnog dizajna, topla su preporuka za sve one koji nemaju dovoljno prostora za odlaganje usisivača u svome domu, a žele kvalitetno usisavanje.

Najzamornije je usisati mrve ispod stola poslije ručka. Za to su predviđeni mali zmajevi poput štapnih usisivača 2u1 MOD-33 i MOD-34.

 GreenGo MOD-28 usisavač odlikuju sjajni tehnički parametri, bogatstvo usisnih dodataka i funkcionalnih rešenja prilikom usisavanja (ergonomska ručka sa kontrolom usisne snage, uključivanja i isključivanja, M-bag usisna kesa izuzetnih 4.5 litra).

Usisavač GreenGo MOD-28 je idealan usisivač za zahtjevne kupce, savršeno čisti tepihe, tvrde podove, pomaže u borbi protiv alergena u vazduhu.

 

Poštujte sebe i svoje potrebe. Izaberite model usisivača koji će postati Vaš najbolji prijatelj.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.