fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Poštovani kupci

Novi vijek nam donosi nebrojene nove mogućnosti, ali i izazove. Iako živimo sve duže, slobodnog vremena imamo sve manje. To je zato što želimo da uključimo sve više sadržaja u svoj život.Želimo više uspijeha, više uživanja, više ukusa. Vrijeme koje imamo tako postaje velika dragocjenost koja se čuva i mudro troši na ono što nam je zaista važno.
Mi u Temaso sistemu vjerujemo da pametnim izborom kućnih uređaja mogu da se usklade i povežu savremene potrebe svake porodice sa tradicijom koju čuvamo –od pripreme zdrave hrane do kompletne higijene u kući. Na kraju dana, rezultat su dragocjeni minuti slobodnog vremena koje možemo da poklonimo sebi i onima koje volimo.
Oslonjeni na sopstveno iskustvo, iz čitavog svijeta donosimo visoko kvalitetne brendove kućnih aparata koji mogu da unaprijede, oplemene i olakšaju funkcionisanje svakog domaćinstva.
Prateći svjetske trendove, u saradnji sa provjerenim partnerima iz inostranstva, svakodnevno obogaćujemo lepezu proizvoda odličnog kvaliteta, vodeći istovremeno računa o ekonomičnosti i o estetici.
Ponuditi specifična rješenja za različite životne stilove, koja uz svoju osnovnu funkciju – pomoć u kući – još i čuvaju i unaprjeđuju zdrave navike u ishrani i higijeni svakog čovjeka, to je naš cilj.
Idući u susret trećoj deceniji poslovanja, i dalje smo pasionirano usmjereni na svakog pojedinačnog kupca, od pomoći pri izboru uređaja, preko povoljnih uslova kupovine do moderne servisne mreže.
Sa radošću možemo da kažemo: uspješno odgovaramo izazovima novog doba i, u skladu sa duhom novog vremena,želimo još više. Više uspijeha, više uživanja, više ukusa, više vremena za sebe, za porodicu i za prijatelje.

Želimo više, jer možemo više.

Temaso.

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.