fbpx

Pozovite na: +382 69 101 187

Radno vrijeme: radnim danima od 08 do 20h, subotom od 10 do 18h

Solac
Solac

Kao globalni brend koji je prisutan na 4 kontinenta Solac je, 2014. godine, počeo da posluje u okviru Taurus grupe. Firma Solac nalazi se u španskoj pokrajini Baskiji, u malom gradiću Vitoria koji odiše istorijom i tradicijom. Solac je počeo sa proizvodnjom još davne 1916. godine. Zahvaljujući velikom iskustvu i činjenici da su konstantno bili lideri u unapređenju i razvoju novih patenata za male kućne aparate, Solac je I danas jedan od najcenjenijih proizvođača malih kućnih aparata.

Taurus
Taurus

Taurus Grupa predstavlja špansku grupaciju specijalizoavana za proizvodnju I distribuciju kućnih aparate. Pod okrijem ove svetske korporacije nalazi se 16 brednova koji se plasraiju na sve svetske kontinetne. Sve je počelo je davne 1962 godine kada su dva preduzetnika u garaži u malom gradu u Pirinejima započeli proizvodnju mlinova za kafu i fenova za kosu. Zahvaljujući velikoj ekpanziji na domaćem i svetskom tržitšu Taurus grupa danas predstavlja lidera na Španskom tržištu.

Princess
Princess

Holandski brend Princess je specijalizovan za razvoj I prodaju malih kućnih aparata.Prisutan je u preko 75 zemalja širom sveta I specijalizirao se za razvoj inovativih kuhinjskih aprata. Već dugi niz godina, proizvodi se razivjaju u saradnji sa poznaitm dizajnerima I kompanijama kao što su Philippe Starck, Swarovski and Jan des Bouvrie. Na ovaj način obezbedjuju se poseban dizajn jednostavnih I funkcionalnih proizvoda.

Tristar
Tristar

Holandski brend Tristar postoji od 1977. Poslednjih godina se ubrzano razvija, širi asortiman proizvoda i postaje globalno priznat. Trenutno se prodaje u preko 30 zemalja sveta. Tristar kućni aparati se odlikuju atraktivnim izgledom i prihvatljivom cenom. Tu robnu marku najbolje opisuje slogan: "Kvalitet dostupan svima".

Eurofoam
Eurofoam

Firma “Eurofoam sunđeri d.o.o.” je član Eurofoam Holding grupe čiji su osnivači austrijska firma Greiner i belgijska firma Recticel. Renomirano ime Eurofoama garantuje konstantno visok kvalitet svojih proizvoda i usluga, uz očuvanje koncepta tačnosti, preciznosti i poverenja na osnovu 50 godina iskustva. Know-how, moderna tehnologija koja nije štetna po okolinu, odgovornost prema klijentima, zaposlenima i okolini čine Eurofoam jednim od najpouzdanijih proizvođača u Evropi. Firma Eurofoam izrađuje nad dušeke od memorijske pene pod brendom Temaso za nas. Hiljade zadovoljnih kupaca i njihov miran san su garancija kvaliteta.

MPM
MPM

Iskustvo i tradicija u razvoju i proizvodnji malih kućnih aparata od preko 20 godina, samo je jedna od referenci poljske firme MPM Agd. Od skromnih početaka i proizvodnje isključivo čajnika, danas u svom proizvodnom programu imaju preko 250 različitih aparata koji kućne i kuhinjske poslove čine lakšim. Misija kompanije je da ponudi potrošačima proizvod vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama.

Jata
Jata

Jata (Hata) predstavlja renomiranu kompaniju koja pod ovim imenom posluje na španskom tržištu od 1943. godine. Kopmanija nudi proizvode u širokom segmentu malih kućnih aprata. Lider je u proizvodnji električnih roštilja, a značajno učešće na tržištu čine uredjaji za pripremu hrane.

Temaso
Temaso

Polazeći od višegodišnjeg iskustva u prodaji i distribuciji malih kućnih aparata, u saradnji sa našim inopartenrima, pod sopstvenom robnom markom, razvijamo i distribuiramo male kućne aparate prilagođene tradicionalnim potrebama i navikama kupaca sa našeg podneblja.

Haus & Luft
Haus & Luft

Haus & Luft je brend koji kombinuje tehnološku perfekciju i prednosti prirode.Promoviše proizvode koji podržavaju zdrav životni stil, u skladu sa prirodnim okruženjem i potrebama ljudskog tijela. Neophodno je voditi brigu o životnoj sredini u kojoj živimo i čistoti i kvalitetu našeg okruženja.

Sam Cook
Sam Cook

Sam Cook je linija proizvoda kreirana za traženje posla. Rezultat rada mnogih stručnjaka za koje kuvanje predstavlja strast života. Njihova kulinarska umjetnost karakteriše kreativno ludilo i hrabrost u eksperimentisanju sa ukusom. Probajte kuhinjske uređaje najviše klase i osjetite majstora u vašoj kuhinji.

Epilady
Epilady

Prije više od 30 godina upravo je kompanija Epilady dovela na tržište prvi epilator i postala sinonim za superiorno uklanjanje dlaka. Milioni žena danas posjeduje Epilady proizvode, pridružite nam se i saznajte zašto!

Smile
Smile

Brend Smile nudi proizvode za dnevne aktivnosti domaćinstva. Materijali od kojih su napravljeni, garantuju njihov dug i siguran rad. Koristeći Smile proizvode cijenite njihova jednostavna, ali efikasna rješenja. Osmjeh je živopisan, elegantan i zanimljiv dodatak, koji moderna kuća zaslužuje.

Ceriotti
Ceriotti

Italijanska firma Ceriotti već više od 40 godina donosi kvalitet i inovativnost u frizerske slone širom svijeta. Bogata ponuda kompletne opreme za frizerske salone i dugogodišnje iskustvo su najbolja garancija i preporuka za prave profesionalce. Italijanska proizvodnja i dizajn – Made in Italy!

Copyright www.webdesigner-profi.de

Excellent SME Montenegro

 

 

 

Kontakt

Temaso D.O.O
Rastovac b.b. Vidrovan 81400 Nikšić
Tel/Fax: +382 69 101 187
E-mail: korisnicki.servis@temaso.com

 

Cijene istaknute na sajtu se odnose isključivo na gotovinsko plaćanje i iste imaju već uračunat popust koji se dobija za gotovinsko plaćanje.

Temaso nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne može da garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.